Meni

Projekti

Spletne strani

V sodelovanju z izbranimi sodelavci lahko poskrbimo za oblikovanje spletne strani v celoti: od načrtovanja uporabniške izkušnje, dizajna in priprave vsebin do optimizacije za spletne iskalnike. Stran oblikujemo od začetka do konca in v nobenem trenutku dela ne prelagamo na vas. Skupaj pripravimo načrt, vi pa sproti le preverjate, ali ste z rezultatom zadovoljni. Vse drugo uredimo mi.

 

Toplina Kamina

Izziv:

Spletna predstavitev izdelkov, ki še niso dobro poznani, je zanimiv in zahteven izziv. Vrhunski kamini si zaslužijo vrhunsko predstavitev − pri oblikovanju strani smo skrbno načrtovali posamezne elemente, s katerimi smo želeli navdušiti potencialne kupce. 

Postregli smo:

Za naročnika smo stran pripravili v celoti. Oblikovali smo estetski in odziven dizajn, ki ustvarja dobro uporabniško izkušnjo tudi na pametnih napravah. Pripravili smo predstavitve posameznih kaminov, veliko pozornosti pa smo namenili tudi informativnim vsebinam, ki pomagajo odgovoriti na vprašanja, ki jih je pri novih izdelkih vedno veliko. Poseben učinek ima tudi animacija na vstopni strani, ki pričara živahen plamen.

www.toplina-kamina.si

Vezenje Nina

Izziv:

S preoblikovanjem strani smo želeli omogočiti samodejni prenos podatkov o izdelkih, zagotoviti ažurne in kakovostne informacije ter s tem boljšo uporabniško izkušnjo. Obenem smo želeli izboljšati tudi optimizacijo za spletne iskalnike in zagotoviti različnim napravam prijazen dizajn.

Postregli smo:

Z edinstvenimi vsebinami smo zagotovili, da spletna stran izstopa med konkurenco, ki uporablja skoraj enake predstavitve. Uredili smo prenos podatkov in dodali dragocene informacije, ki kupcem pomagajo pri odločitvi o nakupu. Prijazna izkušnja na telefonu ali tabličnem računalniku sledi sodobnim uporabniškim navadam. 

vezenjenina.si

Spa Center lepote

Izziv:

Prenova spletne strani je bila izjemno temeljita, saj smo želeli veliko spremeniti: osvežiti dizajn, poskrbeti za boljšo uporabniško izkušnjo in najpomembnejše − uvrstiti stran na spletne iskalnike.

Postregli smo:

Spa Center lepote smo postavili na zemljevid spletnih iskalnikov,  s čistim dizajnom smo poudarili kakovost storitev, ki jih salon ponuja, in poskrbeli, da lahko obiskovalci tudi s pametnimi telefoni poiščejo želene informacije, si ogledajo predstavitev ponudbe in preberejo dragocene nasvete, kako poskrbeti za svoj videz. S ciljno skupino smo še naprej v rednem stiku po različnih spletnih medijih.

www.spacenterlepote.si

Plesna šola Mojce Horvat

Izziv:

Ker je plesna koreografinja in učiteljica sama pomembna blagovna znamka, mora imeti spletno stran usklajeno s svojo podobo. 

Postregli smo:

Staro spletno stran smo nadomestili z novejšo, s svežim dizajnom in prilagojeno za prikazovanje na različnih pametnih napravah. Z vsebino smo poskrbeli za predstavitev uspešne koreografinje in njene šole, z novicami pa smo omogočili redno komunikacijo s plesalci in tistimi, ki bodo to še postali.

www.mojcadance.com

Hov fotošov

Izziv:

Občutek, ko nekomu pomagaš, je vedno prijeten. Kontenta verjame, da s skupnimi močmi lahko naredimo veliko dobrega. Odločili smo se pomagati brezdomnim psom - 100% prostovoljno, 100% dobrodelno. 

Postregli smo:

Združili smo različna znanja, jih začinili s prostovoljstvom in ustvarili format dogodkov, kjer obenem razveselimo lastnike psov in zberemo sredstva za pomoč tistim psom, ki žal še nimajo lastnikov. Hov fotošov je vedno v celoti organiziran prostovoljno. Oblikovali smo spletno stran in z aktivno komunikacijo na Facebooku dosegli, da je bilo na dosedanjih dogodkih zbranih več kot 200 kg hrane in 500 € prispevkov, ki smo jih v celoti podarili društvu Animal Angels Slovenia.

www.hovfotosov.si

Ortum

Izziv:

Predstavitvena stran podjetja, ki bi mu želeli zaupati svoje finančne izzive, mora odražati njegovo kompetentnost. Sodoben dizajn in uporabniška izkušnja morata voditi obiskovalca do želenih informacij ne glede na to, ali dostopa do strani na računalniku ali mobilnem telefonu. 

Postregli smo:

Zasnovali smo preprost dizajn, ki odločno izpostavi storitve, ki jih podjetje ponuja, in predstavi strokovnost zaposlenih. Obiskovalca pričakajo tople barve, ki poudarjajo oseben pristop, kakršnega zagotavlja Ortum. Transparentno, skupaj in vedno k visokim ciljem. 

www.ortum.si

Vsebina

Če potrebujete pomoč pri pripravi kakovostnih vsebin, spletno stran pa že imate in ste z njo zadovoljni, vam z veseljem priskočimo na pomoč. Naši naročniki se ukvarjajo le s pregledom pripravljenih vsebin, za drugo poskrbimo mi.

 

Superge.si

Izziv:

S kakovostnimi vsebinami lahko povečamo obisk spletne strani, saj z njimi pritegnemo kupce v različnih fazah odločitvenega procesa. Še posebej v prvi fazi, ko želimo vzbuditi zanimanje za ponudbo.

Postregli smo:

Naročniku že od začetka pomagamo oblikovati vsebine, ki pritegnejo več obiskovalcev in usmerjajo kupca skozi odločitveni proces. Vsebine, ki so načrtovane v skladu s prodajno strategijo, objavljamo redno vsak teden, z njimi potencialne kupce obveščamo o izdelkih in trendih, ponujamo pa tudi veliko uporabnih nasvetov, s katerimi gradimo podobo blagovne znamke, ki je vredna zaupanja.

www.superge.si/infoportal/